Italiano
English
Deutsch
Francais
Svenska
Polski
 
Mappa
 
Come arrivare
Photo gallery
 
 
 
italiano
 
english
 
deutsch
 
Francais
 
Svenska
 
Polski

Loro Ciuffenna är en gammal by av etruskiskt ursprung, belägen i Aretine bergen mellan Arezzo och Florens, pĺ en altitud av 330 meter. Byn ligger 40 km frĺn Florens, 18 km frĺn Arezzo och 50 km frĺn Siena. Byn är idealiskt lokaliserad om Ni vill upptäcka historiska Toscana, dess vingĺrdar och Chiantis vinegendomar.

Frĺn Loro kan Ni även upptäcka närliggande byar och romanska kyrkor till fots. De kartlagda promenadstigarna, som leder upp i bergen ovanför Loro har magnifika vyer. Pĺ sommaren kan Ni ta med Er en picknick och bada i Ciuffennas flod, som ligger bara minuterna (500 meter) frĺn lägenheten.

toscana

För vidare information om Loro Ciuffenna klicka pĺ www.lorociuffenna.net

Privata vingĺrdsturer, vinprovningar och ridnig mĺste arrangeras och
betalas i förväg. Kostnaden beror pĺ individuell reseplan. För vidare
information se: www.micheleshah

Konstnärskurser vid Carolines Ateljé Il Corvo di Loro, i en före detta
olivoljefabrik med vackert och idealiskt utrymme för konstnärlig
inspiration.

För att boka kurser maila: caroline@crowzone.com. För att se Caroline Zimmermans verk besök hennes hemsida: www.crowzone.com eller
kom till studion i Loro Ciuffenna!

För vidare information om ridning och ridlektioner vänligen maila Jenny Bawtree info@rendolariding.it eller faxa 39 055 9707045. Rendola är endast nĺgra fĺ kilometer utanför Loro.

Det är möjligt att använda poolen i Loro Ciuffenna fem minuters promenad från lägenheten (extra kostnad på € 50 / vecka)
Adress fĺr bokning av pool www.laferriera.com

Matlagningskurser- dagliga kurser kan anordnas i toscansk matlagning vid det scenrika 1200tals Benedictine munk kloster Badia a Coltibuono.
info@coltibuono.com

Som vinkritiker och skribent kommer Ni att hitta mycket fakta i lägenheten om Italiens vingĺrdar. For vinentusiasterna kan jag även arrangera vinturer och boka möten pĺ nĺgra av Toscanas bästa vingĺrdar. Lägenheten är belägen i Palazzo del Priore, frĺn 1500-talet, pĺ stortorget i Loro Ciuffenna.

Med utsikt frĺn andra vĺningen ser man över stortorget, den medeltida bron och Loros ravin. Där finns ingĺngen till lägenheten genom en bakgata av the palazzo, vilket försäkrar att det inte finns nĺgra trappor för de äldre eller rörelsehindrade. Lägenhetens centrala läge tillĺter Er att uppleva den äkta lokala atmosfären, och samtidigt är Ni endast ett stenkast frĺn alla caféer, affärer och de fantastiska restaurangerna. Lägenheten rekommenderas inte för dem som vill ha absolut lugn och ro.

Lägenheten är av 85 kvadratmeter och innehĺller: ett vardagsrum, ett stort arbetsrum/sovrum med tvĺ valfria singelsängar och ett stort sovrum med en dubbelsäng. Bĺda sovrummen ser ut över stortorget, har takmĺlningar och är ljusa och luftiga. Ett rymligt, fullt utrustat kök (med diskmaskin) och ett badrum med alla nödvändigheter (tvättmaskin). Lägenheten har centralvärme (med sin egen värmeenhet) för ĺret runt bruk. Gĺrdsplanen vid ingĺngen ger en lugn stund för solnig eller läsning. Lägenheten är lämplig för ett/tvĺ par, eller en familj med upp till tvĺ barn. Hyra är 550 euro per vecka för tvĺ personer, och en extra 50 euro per person, upp till fyra personer. För längre perioder eller bokningar utanför säsongen ar priset diskutabelt. Priset inkluderar städning (en gĺng i veckan) av alla faciliteter, plus en välkomstkorg.

Loro Ciuffenna

Michele Shah
Tel. +39 055 9772227
Tel. +39 349 8451452

E-mail:
micheleshah@gmail.it
photo gallery
micheleshah.com
Copyright 2010 © MicheleShah.com All rights reserved.